Verhuur

Stichting Jeugdwerk Stratum heeft aan Scoutinggroep Père Kersten Stratum twee locaties beschikbaar gesteld, namelijk een accommodatie/scoutinggebouw gelegen aan de Tivolilaan 66 en een terrein aan de Heezerweg te Stratum.
Stichting Jeugdwerk Stratum verhuurt deze locaties aan derden ten bate van Scoutinggroep Père Kersten Stratum.
Beide locaties vormen een ideale thuisbasis voor gevarieerde groepsactiviteiten.
Stichting Jeugdwerk Stratum verhuurt zowel de accommodatie als het terrein voor scoutinggroepen en groepen die soortgelijke activiteiten organiseren, maar niet voor feesten en partijen.

De omgeving
Het scoutinggebouw ligt midden in Stratum, met op loopafstand het bos en ons terrein. Ook is het winkelcentrum Boulevard Zuid op loopafstand te bereiken. Het terrein ligt tegen het bos aan, aan de rand van natuurgebied “Stratumse Heide”.
Nabij de accommodatie is een groot grasveld, waar activiteiten ondernomen kunnen worden.
Bij de accommodatie is geen kampvuurplaats en er mag ook geen open vuur gemaakt worden.
Op het terrein is het wel mogelijk om vuur te maken.

Verhuurperioden
Zowel de accommodatie als het terrein zijn nagenoeg iedere weekend te huren voor scoutingactiviteiten. In de zomervakantie is het mogelijk de accommodatie en het terrein voor een volledige week te huren.
Neem voor verdere informatie met betrekking tot het overnachten of vragen over de huuraanvraag contact op met de beheerder.
Informeer naar de mogelijkheden en tarieven voor de verhuur van de accommodatie en/of terrein via voorzitter@stichtingjeugdwerkstratum.nl